Babysafe & Autostole: livredder i nødsituationen

Ikke uden grund, har lovgiveren i færdselslovene skabt faste mål og forpligtelser i bilen, til transporten af børn og babyer. For barnet bringer autostolen den nødvendige sikkerhed under transporten. Det bliver svært for forældrene, fordi markedet for autostole tilbyder så mange forskellige godkendelser, som f.eks. ECE-godkendelsesmærket. Et objektivt overblik er kun betinget muligt.

Derfor er de crashtests og testhæfter af forbrugerportalerne såsom ”Stiftung Warentest” i Tyskland brugbare beslutningshjælp, for at finde den rigtige autostol. For autostolen som selv installerende siddemulighed, spiller børnenes størrelse en afgørende rolle. Alle børn skal sidde i barnesædet, hvis de ikke er højere end 1,50 m eller allerede er fyldt 12 år.

Sikkerhed for børnene i autostolene byder f.eks. standard ISOFIX, som muliggør fastgørelsen af autostolen til bilens karosseri. Barnesædet med hensyn til denne standard, har i mange tests vist sig for at være et bedre valg, end andre modeller som kun sikres med en normal 3-punkts sikkerhedssele i bilen. Derfor er sådan en an autostol normalt ret dyrt. Men forældrene er kendt for at de gerne vil betale lidt mere, for at kun give børnene en bedre sikkerhed. Følgende bør også gælde for autostole: Børnene skal kunne sidde bekvem i dem!Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php:121 Stack trace: #0 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(273): keywordfire_getref() #1 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(388): keywordfire_hitit(1001, 'read') #2 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): keywordfire_footer('') #3 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #6 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/themes/dir247-dk/footer.php(21): wp_footer() #7 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/var/www/dir247...') #8 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php( in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php on line 121