Paul Mitchell – Luksuriøse hårprodukter

Paul Mitchell - Kvalitet og gode priser - www.shampoo-store.dk

Stort udvalg af Paul Mitchell produkter

Paul Mitchell er meget mere end luksuriøse hårprodukter.

Når du køber Paul Mitchell, køber du også en holdning. Paul Mitchell donerer en stor del af overskuddet til velgørende formål. Paul Mitchell har altid haft holdningen “Giving Back” -. Det omfatter blandt andet bevarelse af vores natur, beskyttelse af truede dyrearter samt hjælp til mennesker i nød. Paul Mitchell er et naturprodukt. Ingredienserne er udvundet fra naturen og er 100 % vandopløselige. “Så det ikke skader vores natur”.  Paul Mitchell var den første virksomhed inden for branchen, som nægtede at teste på dyr.

Frisørikonet Paul Mitchell revolutionerede frisørbranchen med hans kreative ideér. Som 18 årig havde han vundet næsten alle konkurrencer, han stillede op i. I en alder af bare 24 år ejede Paul Mitchell flere frisørsaloner. Hans internationale gennembrud fik for alvor fat, da han startede hos den verdenskendte frisør Vidal Sasoon. I forbindelse med Vidal Sasoon fik Paul Mitchell muligheden for at komme til New York, hvor han skulle stå for et kæmpe fashionshow på båden Queen Elisabeth, som sejlede til New York. Paul Mitchell var fascineret af USA og endte med at slå sig ned, og åbne den første frisørkæde i USA. Her startede han også frisørseminarer rundt omkring i USA som den første i branchen. Paul Mitchell holdt derefter i en årrække lav profil, hvor han flyttede til Hawaii.

Sammen med sin nære ven John Paul Dejoria og en modekonsulent Jeanne Braa startede de John Paul Mitchell System i 1979. John Paul Dejoria er ham vi i dag associeres med, når vi tænker Paul Mitchell. Paul Mitchell døde i 1989, og siden har Dejoria kørt firmaet videre i samme ånd. Dejoria er marketingsguruen og iværksætteren bag firmaet.

De produkter Paul Mitchell lancerede i starten, eksisterer stadigvæk i sortimentet, og er den dag i dag 30 år efter, super populære blandt frisører og forbrugere. I 1983 åbnede de “Awapuhi Farm” på Hawaii. Awapuhi er en vildvoksende ingefærs plante og Awapuhi er en af hovedingredienserne i hele serien. Sammen med åbningen lancerede de Awapuhi Shampoo, som er verdenskendt. Senere fulgte supersuccesserne som Freeze And Shine Super Spray og Sculpting Foam også kaldet “kokosskum”. Sculpting Foam er stadigvæk en af de mest solgte hårmousser. Efter Paul Mitchells død blev et nyt flagskib født “Tea Tree Shampoo” som senere er blevet til en komplet serie for sig selv. Paul Mitchell lancerer hele tiden nye produkter. Paul Mitchell er luksuriøse produkter til fornuftige priser. Med mange års erfaring og den nyeste teknologi udvikler og producerer Paul Mitchell nogle af de allerbedste hårprodukter i verden.

 

 

Paul Mitchell Kendt for den gode kvalitetFatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php:121 Stack trace: #0 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(273): keywordfire_getref() #1 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(388): keywordfire_hitit(1157, 'read') #2 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): keywordfire_footer('') #3 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #6 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/themes/dir247-dk/footer.php(21): wp_footer() #7 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/var/www/dir247...') #8 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php( in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php on line 121