IGoogle – design din egen startside, gratis

Jeg sad her forleden aften og skrev de sædvanlige opgaver til skolen, da jeg begyndte at miste koncentrationen. For at få fokus igen, brugte jeg lidt tid på at surfe rundt på nettet, hvor jeg mere eller mindre tilfældigt faldt over nogle forskellige Google produkter, som jeg aldrig har fået taget mig sammen til at kigge lidt nærmere på, men det gjorde jeg så. At tænke sig, at jeg aldrig før havde tænkt på at bruge iGoogle! Hvis jeg havde brugt lidt tid på at finde ud af, hvad det er, så havde jeg nok også gjort det. IGoogle er en fed måde at designe sin helt egen iGoogle startside på, og den er ganske enkelt fantastisk. Her kan man blandt andet tilføje vejrudsigt, nyheder, valutaomregner, sportsnyheder og mange spændende gadgets, som jeg aldrig før havde hørt noget om i denne forbindelse. Jeg har nu været inde for at oprette min egen iGoogle startside, og det er utroligt nemt og hurtigt at bruge diverse forskellige muligheder for at få netop dét, som man gerne vil have på siden. Jeg synes, at det er fedt, at jeg ikke behøver at bruge en masse tid på at udskifte, slette eller tilføje nye ting, så det er helt bestemt et produkt, som jeg vil benytte mig af fremover. Hvorfor for resten ikke, når det er både nyttigt, brugervenligt og helt gratis at bruge? Det er bestemt noget, som jeg kan anbefale andre brugere at gå ind og ser nærmere på, det er helt sikkert.Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php:121 Stack trace: #0 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(273): keywordfire_getref() #1 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(388): keywordfire_hitit(720, 'read') #2 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): keywordfire_footer('') #3 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #6 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/themes/dir247-dk/footer.php(21): wp_footer() #7 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/var/www/dir247...') #8 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(6 in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php on line 121