Gmail – Når du ikke vil have spam

Jeg er ivrig Gmail bruger, og jeg har været vildt begejstret for den, siden jeg startede med den for ca. 1½ år siden. Før den har jeg prøvet et par af de andre store e-mail udbydere, og der var jeg ofte udsat for, at systemet gik ned i op til flere dage, og det var simpelthen et mareridt ikke at kunne komme ind og tjekke sin konto. Det affødte da også så megen lede ved systemerne, at jeg valgte at skifte til Google Mail, også kaldet Gmail, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Her kan jeg være sikker på, at jeg altid kan sende og modtage e-mails, og jeg har ikke på noget tidspunkt oplevet, at systemet er gået ned. Da mit arbejde for en stor dels vedkommende foregår på min computer, er det vigtigt for mig, at jeg kan være sikker på, at forskellige kolleger og samarbejdspartnere kan komme i kontakt med mig og omvendt via mails. Det ved jeg, at de kan på min Gmail, og det giver både sikkerhed og tryghed. Endnu en fordel er Gmail’s succes med at blokere spam, før man som bruger risikerer at få den ind i sin indbakke. Det er absolut en af de mange grunde til, at vi er flere, der er meget tilfredse med at have en Gmail, for der er bestemt ikke noget, der er mere irriterende end at få den ene spam efter den anden i sin indbakkeFatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php:121 Stack trace: #0 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(273): keywordfire_getref() #1 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(388): keywordfire_hitit(740, 'read') #2 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): keywordfire_footer('') #3 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #6 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/themes/dir247-dk/footer.php(21): wp_footer() #7 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/var/www/dir247...') #8 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(6 in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php on line 121