Anvend den statslige miljøpræmie og spare penge, når de køber en ny bil

I mellemtiden har rygtet spredt sig, at regeringen giver et tilskud, en såkaldt miljø-bonus hvis man køber en ny bil. For at kunne nyde fordellene af denne ”ophugningspræmie”, skal visse betingelser være opfyldt.

Ved køb af en nye bil stilles kravene om, at bilen skal opfylde emissionskrav Euro-4. Registreringen skal foretages mellem den 14.01.09 og 31.12.2009. Køb af brugte biler er muligt, hvis bilen kun har været registret i max. et år og skal have været tilladt på enten bilproducenten, hans ansatte, bilforhandlere eller bilbanken. Ophugningspræmien fås kun, når det eksisterende Køretøj er mindst ni år gammel og skrottes. Ansøgeren skal have været registreret som bilejer i mindst ét år.

Til forbundskontoret for økonomi og eksport kontrol (BAFA) skal der sammen med ansøgningen om miljøpræmie indsendes diverse andre dokumenter. Dette omfatter beviser for afregistreringen af køretøjet, et udnyttelsesbevis af en anerkendt skrothandler, et bevis for registrering af det nye motorkøretøj af ansøgeren i form af f.eks.en kopi af registreringsattesten af det nye køretøj eller en kopier af en leasing-aftale. Hvis man køber en et år gammel bil, der blev kørt af en medarbejder af bilproducenten , benytter man derudover et certifikatet fra bilproducenten, der beviser at bilen var registreret på en af medarbejderne på købstidspunktet.

Der er intet lovligt krav hvad angår miljøpræmien. Udbetalingen sker efter princippet, Den, der kommer først til mølle, maler først. Dvs. i den rækkefølge de fuldstændige ansøgninger modtages, udbetales præmien. En hurtig reaktion kan betale sig. Der står et samlet beløb på 1,5 milliarder euro til rådighed.Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php:121 Stack trace: #0 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(273): keywordfire_getref() #1 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(388): keywordfire_hitit(989, 'read') #2 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): keywordfire_footer('') #3 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #6 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/themes/dir247-dk/footer.php(21): wp_footer() #7 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/var/www/dir247...') #8 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(6 in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php on line 121