Bilferie: VW California gør det muligt

Flere og flere mennesker tager på campingferie, fordi det lover en høj grad af uafhængighed. Med et rejsemobil, kan man uden problemer og tids tvang rejse til de smukkeste feriesteder og dermed bliver ferien mere fleksibelt. Hotelreserveringen er unødvendigt, fordi campingvognene byder et hyggeligt og behageligt hjem. Sportsfolk  nyder at de samtidig kan transportere deres udstyr såsom surfbræt eller mountainbikes, uden komplikationer samt sikkert og dermed kan udføre deres aktiviteter hvor og hvornår de vil.

Siden tyve år fremstiller bilproducenten VW autocampere. Folkevogn model California har længe været en institution til camping entusiaster over hele verden og har en voksende fanskare. Den nyeste generation T5 fås i forskellige versioner. Bilen er ikke kun et pålideligt køretøj til ferien eller til sportslige aktiviteter, men bestemt også til daglig brug, f.eks. til det daglige arbejde. En moderne campingbus har lige så gode køreegenskaber og sikkerhedsfunktioner som en normal bil.

En manko er stadig den relativt høje pris for en autocamper. Ikke desto mindre investerer mange i en feriebolig på hjul, for at opfylde drømmen om individuelle rejser, fri for alle begrænsninger. Med mange sovemuligheder, komfur, vask, køleskab og opbevaringsmuligheder, kan enhver frit skabe sig en komfortabelt indkvartering og nyde en smule frihed med en VW California.Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php:121 Stack trace: #0 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(273): keywordfire_getref() #1 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(388): keywordfire_hitit(993, 'read') #2 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): keywordfire_footer('') #3 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #6 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/themes/dir247-dk/footer.php(21): wp_footer() #7 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/var/www/dir247...') #8 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(6 in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php on line 121