Beregn billån: vigtigt redskab når man køber en bil

Bilkøb og især køb af nye biller er forbundet med høje omkostninger. Derfor beslutter sig mange for at finansiere den nye bil via et lån. Før man bestemmer sig for at købe en bil  og dermed optage et lån, bør man sammenligne de individuelle tilbud i henblik på omkostninger samt vilkår.

Et praktisk værktøj til kredit kontrollen er en beregning af forskellige billån, der f.eks. findes på nettet. Beregningen viser den månedlige belastning samt afgifterne, som er forbundet med køb af motorkøretøjets finansiering. Mange bilportaler stiller regnemaskine til rådighed, som kan betjenes nemt og bekvemt hjemmefra. Typisk skal nogle data opføres i et skema, som det ønskede lånebeløb, varighed eller formål. Baseret på de oplysninger der er blevet tastet ind i skemaet, fås en oversigt over de samlede omkostninger der f.eks. indeholder, kredit-, rente- og ekspeditionsomkostninger, månedlige afbetalingsbeløb, den effektive rente samt slutbeløbet. Bilkøberne kan nu sammenligne forskellige udbydere og vælge det bedste lån.

Man har dermed mulighed for præcis at beregne de månedlige omkostninger som opstår. Hvis der vælges en kortere tilbagebetalingsperiode, selv om de månedlige omkostninger blivere højere, er bilkøberne hurtigere gældfri, betaler lavere renter og et lavere samlet beløb end for en længere periode. Med beregningen for lån, kan forskellige scenarier afprøves og man kan finde den rette finansieringsmodel.Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php:121 Stack trace: #0 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(273): keywordfire_getref() #1 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php(388): keywordfire_hitit(998, 'read') #2 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): keywordfire_footer('') #3 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #6 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/themes/dir247-dk/footer.php(21): wp_footer() #7 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/var/www/dir247...') #8 /var/www/dir247.dk/public_html/wp-includes/template.php(6 in /var/www/dir247.dk/public_html/wp-content/plugins/tb-keywordfire/KeywordFire.php on line 121